Dennisinsrilanka.reismee.nl

klimmen en stoken

Voormiddag:
- Schoolwerk:voorstel stagewerkplan
- Gameclass voorbereiden: estafette met bal doorgeven + collage van prsoon met verschillende krantenknipsels van lichaamsdelen, wij maakte een voorbeeldje.
- Naar den 'Daddy' (internetcafé): info vragen voor uitstap naar Nuwara Eliya + 1 uur internet met 3 personen voor 50Rs(€0.33) ;-)

Namiddag:
- Gameclass: leuk! De mannen amuseerden zich maar ze luisteren nog niet goed genoeg als we de speluitleg geven. Volgende keer de ijzeren hand van de LO-leerkracht eens bovenhalen ;-)
- Dan nog een vuurke stoken met de jongens om zo veel rook te maken om de muggen weg te houden. En ook gewoon omdat dat plezant is. De piromaan in mij kwam weer helemaal naar boven, geweldig. Even daarvoor was de aap in mij ook weer naar boven gekomen, we moesten takken plukken in de boom om dan rook te kunnen maken, ik mee de boom in met Sanjeewa :-)leuk!!
- Dan nog even een babbeltje met Aruna over plaatsen in Sri Lanka die mooi zijn en zeker de moeite zijn om te bezoeken. Alle Sri Lankanen zijn hier wel fier op hun land trouwens. Ze vragen ook allemaal of je hun land mooi vind. Ik durf dan meestal niet te zeggen dat al het zwerfvuil in de steden degoutant is,... Maar de natuur is natuurlijk wel overdonderend mooi!

Katelijne

Kom die aap in je dan ook maar eens tonen in Haasrode ;):)
Amai dat ziet er daar wel echt vermoeiend uit! Heb wel respect voor jullie :)
Nog ongelooflijk veel succes! Geniet nog van het vuurke stoken ;)