Er is weer veel gebeurd in binnen- en buitenland
Dennis
Dank je dennis voor jou meeleven bij het overlijden nan onze pa, je grootnonkel...
Weet dat wij ook aan jou denken, al schrijven we niet zoveel...
Groetjes en hou je kloek!
Hallo Dennis,
Blij weer eens iets van u te horen. Je beleeft er een rijkgevulde tijd. Verleden dinsdag ben ik naar een informatieavond over thee zetten geweest. Daar kwam Ceylon thee ter sprake. Dit is het huidige Sri Lanka. Drink jij er veel thee? En is het echt zo'n lekkere? Uwe papa of zus heeft voor mij schattige olifantjes meegebracht van hun bezoek aan u. Kijk je uit naar uw terugkomst of vind je het daar goed? Bompa wordt volgende dinsdag geopereerd hé. Alles zal wel goed verlopen. Een dikke kus
Ha Dennis,
ik heb jou en Anne afgelopen zondag ( 1 april 2012) ontmoet bij het zwembad van het hotel waar jullie een ontbijtje hebben gehad en daarna toch van de hotel leiding niet mochten blijven.
in elk geval hebben we best nog een tijd kunnen kletsen. Gaaf om jullie verhalen te horen en nu ook te lezen.
Ik ben nu weer in Holland, brrrr koud!
Afgelopen weken hebben we genoten van Sri Lanka, de mooie diversiteit in natuur en cultuur, maar ook de mindere kanten van het land gezien.
Jullie verhalen waren voor mij een echte toevoeging. Ik ga met plezier je blog lezen en speur dat van Anne ook op.
Geniet nog maar even goed in Sri Lanka.
hartelijke groet, Ineke de Bruijn
Hey Ineke,
De babbel was inderdaad heel tof! we genoten toen nog even van het strand en namen dan de bus terug naar Ja-Ella.
Leuk van je berichtje! hier is de blog van Anne en Evelien nog moest je die nog niet gevonden hebben: http://opnaarsrilanka.blogspot.com/
groetjes en tot binnenkort in Nederland, want daar landen we ;-)
Dennis