24 december tot 4 januari
Dag iedereen!!
Vandaag zijn we na een tijdje rondtrekken en reizen terug aangekomen in House of Light. Het is al meteen kei-hard aan het regenen, leuke thuiskomst....
Tijdens de voorbije dagen hebben we gelukkig geen regen gehad, maar wel steeds een stralende zon. Dat zie je ook op de foto's:
Ik denk dat de foto's voor zcih spreken, daarom zijn er deze keer geen begeleidende verhalen bij...mijn excuses maar twordt wat veel :-s
Eerst zijn er nog de foto's van Kerstmis met pakjes en voetbaltruitjes als cadeau. Daar waren ze trouwens heel blij mee!
Daana zijn we naar een paar stadjes geweest met mooie natuur en ook naar een natuurreservaat met olifanten en waterbuffels en nog veel andere dieren.
Dan hebben we nieuwjaar gevierd op het strand en dan zijn we op het strand blijven plakken om wat tot rust te komen en te genieten!
Vele groeten,
Dennis
Gelukkig nieuwjaar Dennis. Zalig dat ge stralende zon hebt tijdens de winter, dat gaat ge ni veel meer meemaken later in Belgie. Momenteel is het hier aant stormen, jeeej!
Een aantal dagen ineens vertellen kan ik beter volgen, anders is het ook wa veel voor mij :D
amusement ginder!
Zalig de zon is er hier door gekomen en tis blauwe lucht, een wonder ! :D
Dennis,
Heb je al een verslag gekregen van de nieuwjaarsavond bij oma? IK vermoed van wel, daaromga ik alleen maar zeggen dat het koudbuffet heerlijk was. Daar hadden je papa, tante Agnes, Jozefien,en nog een paar anderen voor gezorgd.
Oma zei me dat ze van jou een langebrief had gekregen en dat ze daarmee zo blij was.
De fioto's wil ik seffens nog rustig bekijken.
IK lees evenwel dat je je niet verveelt, en kan me voorstellen dat die voetbaltruitjes enorm veel vreugde hebben gebracht. Had je ze meegenomen of heb je ze daar kunnen kopen?
IK wens je nog toffe leerrlijke en dienstbare dagen.
Hallo Dennis, sinds ons contact op het kerstfeest is er alleen éénrichtingsverkeer geweest. Ik bewonder uw inzet om ons hier goed op de hoogte te houden. Uw avonturen zijn heel verrijkend voor ons. Dit is een ervaring waar je echt deugd van hebt. Ik heb genoten van de nieuwe foto's. Allemaal heel gemoedelijke. De foto met de twee olifanten tussen de bomen sprak mij ook aan. Gisteren was er toevallig een documentaire over een olifant (Flora) wiens moeder vermoord was voor haar slagtanden en dan in het circus terecht gekomen is en als ze te oud geworden was voor de kunstjes kon ze niet meer aarden tss de soortgenoten. Olifanten hebben een goed geheugen en een goed intellect maar zijn ook gevoelig. Flora had ook een trauma opgelopen. Als er daar een beeldje van olifanten is dan ben ik daar wel in geïnteresseerd. Hier zit de storm in veel collega's hun gemoedstoestand. Ze zijn hier heel prikkelbaar. Het is ook vollenbak soldentijd. Er wordt gevochten voor de interessantste koopjes. Tot later Dennis veel liefs xxx
Amaj, dat stormweer is precies wel serieus. En ook in Nederland en nu ook in de Alpen las ik net op de site van destandaard…Jullie huizen allemaal ok?
Die voetbaltruitjes had ik meegekregen van de Koninklijke Stormvogels Haasrode. Ze waren zo vriendelijk om mij 10kg extra te laten meesleuren naar hier. Maar het is allemaal de moeite geweest, ze waren er heel blij mee. De truitjes zullen ook nog van pas komen op de kampioenschappen van volleybal, cricket en voetbal op school.
Danku voor de reacties!
Dennis
Hey, we zijn met oppost goede doelen aan het zoeken voor het circus en we vroegen ons af of jullie nog geld kunnen gebruiken?
groetjes