Kerstboom nummer 2
Vandaag komt er wel stroom uit de stopcontacten en dus werk ik verder aan mijn barometermail met de info over hoe ik me voel, hoe het gaat op het project, hoe het contact met mijn medestudenten en met de volwassenen hier verloopt en hoe mijn werk voor school verloopt. Alles ongeveer wel in orde hoor!!
Dan nog wat tekstjes voor mijn blog typen en wat foto's ordenen, draaien en selecteren.
Na de middag zullen we nog een nieuwe kerstboom maken want de vorige is gisteren in elkaar gezakt. 11 dagen op voorhand is iets te veel gebleken. Zo lang houdt een afgehakte bananenboom het niet vol...Daarna zet ik de laatste film van Harry Potter op. Het regent toch al de hele dag, dus is dat een ideale activiteit. En het is ook vakantie voor de jongens dus mogen ze al eens wat minder werken van mij ;-).
Gisteren is Anne trouwens haar vriendje gaan halen op de luchthaven. Ze komen zaterdag terug naar hier om dan zondag allemaal samen kerstmis te vieren. We zullen dan ook het Kerstverhaal proberen na te spelen. Dan hebben ze toch een idee waarom we kerstmis vieren...
Maandag vertrekken we dan met ons 4 op trektocht door het land. Om dan op 31december een nieuwjaarsdinner te nuttigen en Nieuwjaar te vieren op het strand. Daarna gaan we nog eens naar ons 2de project en bezoeken we nog het Sinharaja rainforest. Tegen 5 of 6 januari gaan we terug naar House of Light!
Tijdens mijn vakantie zal ik waarschijnlijk niet veel op mijn blog kunnen zetten. Jullie zullen dus weer even geduld moeten hebben...
Hey Dennis!
wow, wat een groot contrast met hier! het is echt heel leuk om elke week je verhaaltjes te lezen en toch een idee te krijgen hoe het daar is :) Zeer veel plezier bij het rondtrekken en ook een gelukkig Nieuwjaar gewenst!